Introducing Scotch® Wall-Safe Tape

Maak kennis met Scotch® Wall-Safe Tape

Gebruik Scotch® Wall-Safe Tape om eenvoudig dingen op te hangen, te versieren en te organiseren in uw huis, op kantoor of in het klaslokaal.

Maak kennis met Scotch® Wall-Safe Tape

Gebruik Scotch® Wall-Safe Tape om eenvoudig dingen op te hangen, te versieren en te organiseren in uw huis, op kantoor of in het klaslokaal.

Maak kennis met Scotch® Wall-Safe Tape

Gebruik Scotch® Wall-Safe Tape om eenvoudig dingen op te hangen, te versieren en te organiseren in uw huis, op kantoor of in het klaslokaal.

Eiken hout, roestvrijstalen handgrepen, spiegel aan de muur

Muren aanplakken, de basis: Welke oppervlakken zijn geschikt?

 • Met Scotch® Wall-Safe Tape kunt u uw inspirerende quotes, versieringen, fotocollages of kunstcollectie opplakken zonder bang te zijn dat u de muur of het voorwerp beschadigt. Deze tape is te gebruiken op geverfde gipsplaat, hout, roestvrij staal, glas en spiegels.

 • Scotch® Wall-Safe Tape heeft een verwijderbare lijm die tot 30 dagen van deze oppervlakken is te verwijderen zonder resten achter te laten.

  Dus ga uw gang: hang uw reisplannen en oude foto's op of organiseer uw wekelijkse taakjes. Houd wat u inspireert op de voorgrond.

 • Dame die affiche van muur verwijdert

  Eenvoudig te verwijderen

  Uw taakjes, notities, favoriete citaten of versieringen elders op uw wand plakken is kinderlijk eenvoudig met Scotch® Wall-Safe Tape. Plak dingen op, orden ze of verplaats ze om ruimte te maken voor nog meer geheugensteuntjes, boodschappenlijstjes of foto's. Scotch® Wall-Safe Tape is tot 30 dagen eenvoudig te verwijderen zonder resten achter te laten, dus plak op wat u maar wilt, zonder bang te zijn dat u het voorwerp of de wand beschadigt.


Lente banner idee
Gefeliciteerd banner op de muur getikt

Dynamisch versieren

 • Voor die momenten waarop u snel en eenvoudig iets moet versieren gebruikt u Scotch® Wall-Safe Tape. Verander uw interieur ieder seizoen en op iedere feestdag. Of gebruik het gewoon als excuus voor 'weer 'ns wat anders' en om uw creativiteit te tonen. Hieronder staan wat leuke ideeën:

  1. Gebruik op verschillende dagen verschillende woorden. Letterslingers zijn eenvoudig te verwisselen, zodat u precies kunt zeggen wat u voelt. De slingers op deze pagina zijn van Rifle Paper Co.

 • 2. Verras iemand die van boeken houdt door titels van boeken op figuurtjes te schrijven en ze aaneen te lussen. Of gebruik een perforator om de foto's van uw beste vrienden losjes op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Verzin nieuwe ideeën en maak iets dat helemaal van u is.

  3. Doe iets leuks met figuurslingers, zoals de vogels in de afbeelding hierboven. U kunt ze door het jaar heen eenvoudig verwisselen met bloemen, bladeren, sneeuwvlokjes of uw eigen ideeën.

 • Kunstwerken van kinderen worden aan de muur opgehangen

  Roulatiegalerij

  Galerijmuren zijn fantastisch om kunstwerken op tentoon te stellen. Vooral als er een kunstenaar binnen het gezin is die het liefst dagelijks nieuwe meesterwerken maakt. Kinderen zijn er dol op als er een ruimte is om hun talent en fantasie te laten zien.

  Onze galerijmuur bevat zowel kindercreaties als werk van Zara Gonzalez Hoang. Zij is een kunstenaar en tekenaar die graag schattige dieren, wezens en soms ook mensen tekent. Haar tekeningen gaan goed samen met kunstwerkjes van kinderen door een sprankeltje vermaak aan de altijd veranderende werkjes toe te voegen.


Inspirerende citaten hingen aan de muur

Voor een dag vol inspiraties

 • Richt u 's ochtends meteen op uw doelen. Of u nu spaart voor een reis, probeert gezonder te leven of in contact wil blijven met vrienden en familie; door een geheugensteuntje te plakken waar u het elke dag kan zien, houdt u uw doelen in uw gedachten. Scotch® Wall-Safe Tape plakt erg goed op spiegels, dus houd uw inspiratie op de voorgrond op uw kaptafel of in uw badkamer.

Wall Planner

Uw taken en projecten ordenen

 • Houd uw bureau schoon door uw muur te veranderen in een eenvoudig en handig takenlijstje. Maak een raster om uw taken te ordenen en duidelijk weer te geven wanneer iets af moet zijn. Plak uw notities en geheugensteuntjes op met Scotch® Wall-Safe Tape, zodat u het belangrijkste gemakkelijk terugvindt. Wanneer u een taak hebt uitgevoerd, haalt u het er gewoon vanaf en begint u opnieuw!